Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Έκθεση μοτοσικλέτας στις 27 Απριλίου

Honda_CBR_1000RR_Fireblade_C-ABS_3 Στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο θα πραγματοποιηθεί η φετινή έκθεση μοτοσικλέτας και οι λάτρεις των δύο τροχών έχουν κάθε λόγο να… τρίβουν τα χέρια τους. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 27 Απριλίου, θα ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης, στην οποία θα λάβουν μέρος περισσότερες από 70 εταιρείες.

Στο Σαλόνι Μοτοσικλέτας, για ακόμα μια φορά, πρόκειται να παρουσιασθούν όλα τα τελευταία μοντέλα μοτοσικλετών και scooter, να πραγματοποιηθούν πρώτες πανελλαδικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων και να φιλοξενηθούν μία πληθώρα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, προϊόντα αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης, συστήματα προστασίας, ανταλλακτικά, λιπαντικά και πολλά ακόμα προϊόντα για τον σύγχρονο αναβάτη. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για 6 ημέρες, από την Τρίτη 27 Απριλίου έως και την Κυριακή 2 Μαΐου και υπολογίζεται ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περίπου 50.000 φίλων της μοτοσικλέτας. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 14:00 έως τις 21:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:30.

Στα highlights και τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, πρόκειται να γίνουν τ’ ακόλουθα:
• Ημερίδες ενημέρωσης με θέματα φορολογικά, προγράμματα τόνωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου και εφαρμογή των προγραμμάτων ΚΤΕΜ – ΚΤΕΔ- ΠΡΟΚΤΕΟ.
• Διήμερο freestyle trial show από τους Μάριο “M. Paul” Πολυχρονιάδη και Ηλία Κυριλή το Σάββατο και Κυριακή σε 3 μοναδικά show.

• Πανελλαδική 1η παρουσίαση της νέας YAMAHA XT1200Z Super Tenere.
• Πανελλαδική 1η παρουσίαση της νέας σειράς ΥΑΜΑΗΑ FZ8 και Fazer8.
• Ζωντανή αναμετάδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto GP από την Ισπανία την Κυριακή 2 Μαΐου.
• Κληρώσεις με πολλά δώρα και ταξίδια σε αγώνες Moto GP.

Πηγή:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=126310&cid=12