Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Το MotoGP στον ΣΚΑΪ.


Το MotoGP έρχεται για 2η χρονιά στον ΣΚΑΪ. Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά με τις κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα του Κατάρ, το Σάββατο 10 Απριλίου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα. Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:45 την Κυριακή. Οι 18 καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα αναμετρηθούν στον πρώτο νυχτερινό αγώνα στο Κατάρ, κάτω από το φως των προβολέων που κυριολεκτικά κάνουν τη νύχτα – μέρα.

Ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων τις Κυριακές και μαγνητοσκοπημένες αυτών των κατατακτήριων δοκιμών. Την Πέμπτη, μετά από κάθε γκραν πρι, οι φίλοι των δύο τροχών με το «MotoGP Show», την εκπομπή με τα κυριότερα στιγμιότυπα όλων των κατηγοριών του πρωταθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία μιας πιο σφαιρικής άποψης για τα τεκταινόμενα στον χώρο.

Παράλληλα, όλες οι κατατακτήριες δοκιμές αλλά και οι αγώνες θα αναμεταδίδονται ζωντανά και σε high definition στο site του skai.gr στη διεύθυνση: http://racing.skai.gr/. Στην ιστοσελίδα οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να βρουν πλούσιο αρχειακό υλικό, βαθμολογίες και στοιχεία για τους αναβάτες του πρωταθλήματος και φυσικά το ημερολόγιο των αγώνων.