Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου

Σήμερα Πέμπτη 26/11/2009 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Χρηματαποστολές και ασφάλεια συναδέλφων.Οι θέσεις και οι αποφάσεις του συλλόγου είναι γνώστες και ξεκάθαρες.Κανένας συνάδελφος δεν μεταφέρει χρήματα αν δεν συνοδεύετε από την αστυνομία.Θα είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα ασχοληθούμε και πάλι όταν διοριστεί νέα διοίκηση στον ΕΛΤΑ.

2) Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Βερίγο και τον γραμματέα κ.Νίκο Κιούση στην Πάτρα το Αγρίνιο  την Άρτα και τα Γιάννενα, μίλησαν με τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δρομολογήθηκαν λύσεις για τα θέματα τους.

3) Ενεργοποίηση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων του συλλόγου μας.

4) Διπλοβάρδιες στο τμήμα .Απαράδεκτο το φαινόμενο να μην φροντίζει η διοίκηση  (αφού δεν μπορούμε να έχουμε μόνιμο προσωπικό), να αναπληρώνουν εγκαίρως το έκτακτο προσωπικό που λίγη η σύμβαση τους.

5) Συντήρηση Υ.Α και και εμπλοκή στην παρακολούθηση από τον σύλλογο αν τηρούνται οι δεσμεύσεις των προμηθευτών σε θέματα με τις εγγυήσεις την έκπτωση των ανταλλακτικών κ.α.

6) Ενημέρωση του Δ.Σ από τον Αν.γραμματέα Πήχα Βασίλη για τα Υ.Α VOLVO και το θέμα που έχει προκύψει με την πρόωρη φθορά του συστήματος σύμπλεξης-αποσύμπλεξης (δίσκο- πλατό)που παρουσίασαν τα συγκεκριμένα οχήματα.

7) Το θέμα που έχει προκύψει με την κατάργηση  του δρομολογίου εξ. συνεργειών του Σαββάτου και την κατάργηση δύο μονάδων από τα εξ.συνεργεία τις καθημερινές  εδώ και 5 μήνες.