Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Στη Μαδρίτη ο επόμενος γύρος των Red Bull X-Fighters

Ο Γάλλος rider Tom Pages πάει στην Ισπανία με στόχο να μεγαλώσει το προβάδισμά του για την κατάκτηση του Red Bull X-Fighters World Tour 2013 με νίκη στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν.
Στις 19 Ιουλίου όμως στη διάσημη αρένα της... πόλης, ο Rob Adelberg, ο Dany Torres και ο Taka Higashino θα επιδιώξουν να κρατήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές καθώς βρίσκονται ακόμα στο κυνήγι του τίτλου.

Πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 325 βαθμούς, ο γάλλος αναβάτης ηγείται στο πιο εντυπωσιακό FMX tour, ενώ ο Adelberg βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 265 βαθμούς και τρίτος είναι ο τοπικός Torres με 245 βαθμούς.

Ο ιάπωνας Taka Higashino όσο και ο περσινός πρωταθλητής Levi Sherwood από τη Νέα Ζηλανδία έχουν και αυτοί ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου με μια δυνατή επίδοση στη Μαδρίτη, όσο και στο φινάλε του πρωταθλήματος στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.



Πρόκειται για μια καθηλωτική σεζόν με τέσσερις διαφορετικούς νικητές στους πρώτους τέσσερις αγώνες. Ο Pages έκανε την αρχή στην Πόλη του Μεξικό, ακολούθησε ο Torres στο Ντουμπάι, τη σκυτάλη πήρε ο Adelberg στο Glen Helen της Καλιφόρνια και ύστερα ακολούθησε ο Higashino ο οποίος κέρδισε μέσα στην έδρα του, την Οσάκα.

Ωστόσο ο Pages εκπροσωπεί την επιτομή της συνέπειας και της σταθερότητας κατακτώντας μια θέση στο βάθρο και στους τέσσερις αυτούς αγώνες βγάζοντας διαρκώς νέους άσσους από το μανίκι του. Δηλαδή νέες φιγούρες που κόβουν την ανάσα όπως τα περίφημα Flair, Special Flip και Volt.

Οι «riders» που θα συμμετάσχουν είναι: Thomas Pagès (Γαλλία), Dany Torres (Ισπανία), Rob Adelberg (Aυστραλία), Levi Sherwood (Nέα Ζηλανδία),Javier Villegas (Χιλή), Clinton Moore (Αυστραλία), Todd Potter (ΗΠΑ), Josh Sheehan (Αυστραλία), Taka Higashino (Ιαπωνία), Maikel Melero (Ισπανία), Adam Jones (ΗΠΑ), David Rinaldo (Γαλλία)

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το newsbeast.gr, με ζωντανή σύνδεση με την Ισπανία αύριο Παρασκευή στις 23:15. Μείνετε συντονισμένοι για το υπερθέαμα με τους ιπτάμενους αναβάτες!