Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Π.Α.Ε ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΕΛΤΑ Α.Ε χορηγία 200.000 €


Η Π.Α.Ε ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.) για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Μετά την υπογραφή της σύμβασης χθες (24-08-09) στην Αθήνα από το μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. κ. Σαββάκη Θεόδωρο και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. κ. Μαύρο Σταμάτη, τα ΕΛ.ΤΑ. αποτελούν το «ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ» της ομάδας μας.
Η συνεργασία μας με τα ΕΛ.ΤΑ., ένα φορέα με κύρος, αξιοπιστία και διαχρονική προσφορά υψηλών υπηρεσιών στην ελληνική κοινωνία, καταδεικνύει τη φυσιογνωμία και την προοπτική της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
Η ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. , αποδεικνύει με την κίνησή της αυτή την κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει, συμμετέχοντας δυναμικά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, που εκπροσωπεί στο χώρο του ποδοσφαίρου την ευαίσθητη, πολυπολιτισμική περιοχή της Θράκης.
Καλωσορίζουμε την ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. στην οικογένεια του Πανθρακικού και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.
Ταυτόχρονα ευχαριστούμε τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη συμβολή του στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας από την οποία θα διαφημιστούν οι υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. όχι μόνο στη Θράκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Την πιο πάνω ανακοίνωση την βρήκαμε στο επίσημο site του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ....

Να "ευχαριστήσουμε" και εμείς με την σειρά μας τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. κ. Μαύρο Σταμάτη, για τη συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας....

Από το press-gr.blogspot.com βρήκαμε και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σας την παρουσιάζουμε. Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.