Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ψηφοδελτίου <<ΕΝΟΤΗΤΑ>>

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι.

Τώρα που καταλάγιασαν οι προεκλογικές κόντρες από όσους τις προκάλεσαν και το εκλογικό αποτέλεσμα στον Σύλλογο μας είναι πλέον δεδομένο, με ηρεμία και νηφαλιότητα πρέπει να κάνουμε την αποτίμηση του και να εκτιμήσουμε τα καινούργια δεδομένα που προέκυψαν.
Κατ’ αρχήν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς τους υποψηφίους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», στα μέλη του Συλλόγου μας που κράτησαν ψηλά την σημαία της αξιοπρέπειας, της περηφάνιας, της αγωνιστικότητας, του δυναμισμού και του γοήτρου του κλάδου των οδηγών και του Σωματείου μας.
Συγχαρητήρια σε εκείνους που κατάφεραν (και ήταν η πλειοψηφία), να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της διάσπασης και της υπονόμευσης των συλλογικών συμφερόντων.
Συγχαρητήρια σε εκείνους που όταν έφτασαν στην κάλπη αποτίμησαν την συνδικαλιστική προσφορά των υποψηφίων και όχι τα κομματικά κελεύσματα των ευκαιριακών μεγαλοσυνδικαλιστών.
Συγχαρητήρια σε εκείνους που κατάφεραν να αντέξουν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς των όψιμων προστατών μας.
Συγχαρητήρια σε εκείνους, που παρά τις προκλήσεις που δέχτηκαν, κατάφεραν να κρατήσουν σε κόσμιο επίπεδο τις συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις, όπως εξ αρχής είχαμε αποφασίσει σαν ψηφοδέλτιο.
Συγχαρητήρια στους οδηγούς που απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως δεν είναι εύκολο να διασπαστούν οι, με γερά θεμέλια, σχέσεις ενότητας, εμπιστοσύνης, εκτίμησης και συναδελφικότητας γιατί έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από μαζικούς και ταξικούς αγώνες πολλών ετών.
Όσοι με πλάγια μέσα και με καραβάνια μετακινούμενων ψηφοφόρων από όλη την Ελλάδα προσπάθησαν να μας διασπάσουν, έφαγαν τα μούτρα τους, έφυγαν ηττημένοι και άφησαν πίσω τους, στραπατσαρισμένους όσους χρησιμοποίησαν για να πετύχουν τον σκοπό τους.
Δυστυχώς ακόμη και τώρα κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, πως το σύστημα τους χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά του και συνεχίζουν να λειτουργούν αποκομμένοι από την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων. Κρίμα!!!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Η τιμή και η εμπιστοσύνη που μας δείξατε, μας φορτώνει με τεράστιες ευθύνες. Ευθύνες όμως που δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Με όλες μας τις δυνάμεις και ενωμένοι όπως είμαστε μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα ποιοι εκλέχτηκαν και ποιοι όχι, όλοι σαν μια γροθιά θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα Συλλογικά συμφέροντα των οδηγών.

Καλούς Αγώνες